Днiпру повернули землю на 19 млн. грн.

Днiпру повернули землю на 19 млн. грн.

Днiпро продовжує повертати земельнi дiлянки, якi у свiй час незаконно вибули з комунальної власностi Днiпровської мiської територiальної громади. Над цим плiдно працює департамент правового забезпечення ДМР. Спiвробiтники департаменту проводять претензiйно-позовну роботу в напрямку повернення до комунальної власностi мiста земельних дiлянок, якi вибули з неї незаконним шляхом.

У 2020 р. Борис Фiлатов подав заяву по фактах незаконного вибутя земельних дiлянок з власностi мiста до правоохоронних органiв. По цих фактах було зареєстровано вiдповiдне кримiнальне провадження, досудове розслiдування у якому триває.
А вiднедавна до Днiпровської мiської ради звернулись двi особи. Кожна з них має у власностi по однiй земельнiй дiлянцi, якi колись належали мiсту. Вони звернулись iз заявою про добровiльну вiдмову вiд права власностi на цi земельнi дiлянки, нормативна грошова оцiнка яких складає близько 19 млн. грн.
По iнформацiї ProfiDOM.com.ua, пiд час сесiї мiської ради депутати проголосували за надання згоди на одержання Днiпровською мiською територiальною громадою права власностi на цi двi земельнi дiлянки. Пiсля певних процедур, мiсто укладе угоду про передачу права власностi на землю та здiйснення державної реєстрацiї права власностi на цi земельнi дiлянки за Днiпровською мiською територiальною громадою.

Источник

No votes yet.
Please wait...

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *