Наступного року в Ужгородi вiдкриють чотирирiвнений ТРЦ

Наступного року в Ужгородi вiдкриють чотирирiвнений ТРЦ

В Ужгородi наприкiнцi 2024 р. розпочне роботу чотирирiвневий ТРЦ “Україна” загальною площею понад 20 тис. кв. м, повiдомили в консалтинговiй компанiї Retail&Development Advisor (RDA), яка виступає ексклюзивним брокером майбутнього об’єкта.

“Ми завершуємо архiтектурну концепцiю ТРЦ “Україна”, проте вже зараз можна однозначно сказати, що його наповнення буде найбiльшим у Закарпаттi. Багато нацiональних i мiжнародних мереж виявляють зацiкавленiсть у вiдкриттi тут своїх магазинiв. Пiдвищений iнтерес до об’єкта з боку торговельних операторiв цiлком зрозумiлий, адже це перший ТРЦ такого масштабу i класу в регiонi, аналогiв якому на Закарпаттi на сьогоднi немає нi за архiтектурою, нi за локацiєю”, – коментує генеральний директор RDA Андрiй Лотоцький.
Новий ТРЦ розташується на пр. Свободи, неподалiк iсторичного центру мiста. Девелопер об’єкта розраховує, що вдале мiсце розташування на головному проспектi мiста, близькiсть до центру i густонаселенi житловi райони поблизу забезпечать ТРЦ стабiльно високим трафiком. За попереднiми розрахунками, показник вiдвiдуваностi ТРЦ сягатиме 20 тис. покупцiв за день, повiдомляє “Iнтерфакс-Україна”.
Компанiя RDA вже розпочала процес наповнення об’єкта. Передбачається, що в ТРЦ “Україна” вiдкриють продуктовий супермаркет ALMA на 2 тис. кв. м, великi магазини нацiональних i мiжнародних операторiв, сучасний кiнотеатр премiум-класу, ресторани i зону фуд-корту.
По iнформацiї ProfiDOM.com.ua, проект враховує всi актуальнi норми ДБН, зокрема щодо iнклюзивностi ТРЦ та облаштування безпечного i комфортного укриття для вiдвiдувачiв. Також планується облаштування площi перед ТРЦ.
Уже готова бiльша частина каркаса майбутнього торговельно-розважального центру, будiвельнi роботи йдуть високими темпами. Вiдкриття ТРЦ “Україна” планується в четвертому кварталi 2024 р.

Источник

No votes yet.
Please wait...

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *