В будинку у Тростянцi утеплюють горище

В будинку у Тростянцi утеплюють горище

У Тростянцi на Сумщинi вiдновлюють будинок на вул. Нескучанськiй, 9. П’ятиповерхiвка була сильно пошкоджена внаслiдок обстрiлу росiйськими танками. 30 сiмей втратили житло. Декiлька квартир були зруйнованi снарядами, стелi мiж кiлькома поверхами обрушилися. Вибуховою хвилею у квартирi вибитi вiкна та дверi. Будинок обстрiлювали неодноразово з рiзної технiки.

Ремонтнi роботи у багатоповерхiвцi стартували восени минулого року.
Будiвельники виконали роботи з монтажу цегляної кладки стiн горища та плит перекриття п’ятого поверху. Наразi проводять роботи з утеплення горища, монтаж цегляної кладки вентиляцiйних каналiв на покрiвлi та улаштування монолiтного залiзобетонного перекриття мiж третiм та четвертим поверхами. Розпочато пiдготовчi роботи з монтажу металопластикових конструкцiй.
Як стало вiдомо ProfiDOM.com.ua, надалi заплановано зробити улаштування плит покриття покрiвлi. Пiдготують стiни для нанесення штукатурки.
За проєктом, тут замiнять мережi водопостачання й каналiзацiї, електроживлення. Будiвельники утеплять стiни фасаду, горища та пiдвалу, замiнять дверi й вiкна. Крiм цього, в будинку облаштують найпростiше укриття i доступ для маломобiльних груп населення.
Повнiстю завершити вiдбудову планують до серпня.

Источник

No votes yet.
Please wait...

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *