У Бородянцi вiдбувся форум з вiдновлення

У Бородянцi вiдбувся форум з вiдновлення

В ходi бойових дiй у 2022 р. Бородянська селищна громада зазнала значних руйнувань. Повнiстю або частково було зруйновано 2234 об’єкти. Левова частка руйнувань припала саме на житлову iнфраструктуру  –  багатоквартирнi та приватнi житловi будинки (2196).

Окупантами зруйновано й адмiнзаклади, заклади культури, соцiального захисту та освiти, дороги й мережi життєзабезпечення мешканцiв громади.
Пiд час форуму “Бородянка: майбутнє громади” за участi фахiвцiв та представникiв профiльних державних установ було проаналiзовано проблеми вiдновлення та напрацьовано механiзми й рiшення вiдбудови.
Служба вiдновлення виступає замовником з реалiзацiї об’єктiв в Бородянцi в межах експериментального проєкту з вiдновлення населених пунктiв, якi постраждали внаслiдок збройної агресiї.
Про плани реалiзацiї об’єктiв вiдновлення в межах експериментального проєкту розповiв пiд час дискусiйної панелi заступник начальника Служби вiдновлення та реалiзацiї iнфраструктурних проєктiв Київщини Вадим Гаврилюк.
По iнформацiї ProfiDOM.com.ua, до першої черги увiйшли 37 об’єктiв, зокрема це пошкодженi росiйськими вiйськовими багатоквартирнi житловi будинки, об’єкти соцiальної iнфраструктури та вулично-дорожня мережа. На частинi об’єктiв пiдряднi органiзацiї розпочали будiвельнi та пiдготовчi роботи, частина проєктiв – на етапi тендерних процедур та виготовленнi проєктної документацiї.

Источник

No votes yet.
Please wait...

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *