У Днiпрi триває ремонт найпростiшого укриття

У Днiпрi триває ремонт найпростiшого укриття

У Днiпрi триває ремонт найпростiшого укриття в КЗДО №2. Роботи почались 1 червня. За цей час встигли оновити пiдлогу, зробити вентиляцiю та провести електрику. Наступний етап – сантехнiчнi роботи та вирiвнювання стiн та стелi.

“Нашим департаментом та представниками ДСНС було проведено обстеження та визначено, що це примiщення придатне для використання в якостi найпростiшого укриття. Ремонт  триває згiдно з графiком. Пiсля сантехнiчних робiт та вирiвнювання стiн i стелi буде проведено сигналiзацiю та закуплено все необхiдне устаткування для облаштування укриття”, – зазначила Валерiя Никифорова, провiдна спецiалiстка вiддiлу технiчного нагляду департаменту гуманiтарної полiтики ДМР.
Окрiм ремонту в самому укриттi, буде зроблено вимощення. Це дозволить уникнути зайвої вологостi та утворення грибку. Пiсля виконання робiт не буде затiкання води в примiщення пiд час рясних опадiв.
“Пiсля завершення робiт в укриттi з’являться меблi, iгровий куточок, запаси води, як питної, так i технiчної, аптечка. Сховище розраховане на 220 дiточок. Всi роботи плануємо завершити до кiнця  жовтня”, – розповiла Олена Багацька, в. о. директорки КЗДО №2
По iнформацiї ProfiDOM.com.ua, у Днiпрi 70 закладiв дошкiльної освiти вже мають вiдремонтованi укриття. Ремонти укриттiв ще тривають у 12 закладах дошкiльної освiти. Ремонти виконуються лише в тих сховищах, якi визнанi придатними для облаштування найпростiшого укриття.

Источник

No votes yet.
Please wait...

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *