У Києві до опалення почали підключати житлові будинки

У Києві розпочато
опалювальний сезон

У Києві 16 жовтня розпочинали підключення до тепла житлових будинків.

Про це Київський міський голова Віталій Кличко повідомляє у Телеграмі.

За його словами, рішення розпочати опалювальний сезон є цілком виправданим. Оскільки похолодання спонукало б до масового використання киянами електричних приладів для обігріву та перевантаження системи електропостачання.

“Усі служби столиці, відповідальні за старт та проходження опалювального сезону, працюють у посиленому режимі, щоб забезпечити киян необхідними сервісами”, – наголосив Кличко.

Допоможуть утеплити житло: у Києві оголосили конкурс енергоефективних проєктів “70/30”

Своєю чергою заступник голови Київської міської державної адміністрації Петро Пантелеєв повідомив під час брифінгу, що на розгортання системи централізованого теплопостачання потрібно близько тижня.

«На розгортанням системи потрібен час, близько тижня. Враховуючи прогноз погоди, різке похолодання, ми починаємо цю роботу для того, щоб не допустити охолодження будинків, яке призведе до використання електроенергії у великих обсягах і, відповідно, може спричинити аварійність в системі енергопостачання міста», – наголосив заступник голови КМДА.

Він також зазначив, що розгортання системи, наповнення мереж, підключення будинків на мінімальних параметрах не буде пов’язано з використанням великих обсягів газу.

Источник

No votes yet.
Please wait...

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *