У Ромнах продають пам’ятку культурної спадщини

У Ромнах продають пам'ятку культурної спадщини

“Укргазбанк” виставив на редукцiон пам’ятку культурної спадщини Сумської областi, збудовану на початку XX столiття. Це нежитлова будiвля на бульварi Волi, 28, у Ромнах, де донедавна був ресторан “Ромен”. Iнформацiю про це опублiковано на сайтi “Prozorro.Продажi”.

Гiбридний голландський аукцiон (аукцiон на пониження цiни, пiд час якого початкова вартiсть лота покроково знижується, аж поки хтось з учасникiв не зупинить зниження) заплановано на 22 грудня. Цiна лоту становить 9,21 млн. грн. (гранична цiна редукцiону – 4,88 млн. грн.), повiдомляє Liga.
Актив – це нежитлова двоповерхова будiвля з пiдвалом i лiтнiм кафе з альтанками (загальна площа – 1485,90 кв. м).
Будiвля потребує косметичного ремонту всерединi, технiчний стан добрий, ранiше об’єкт використовувався як нiчний диско-клуб iз рестораном i бiльярдною залою.
До складу лоту входить i земельна дiлянка площею 0,1422 га.
По iнформацiї ProfiDOM.com.ua, виставлена на торги будiвля – це купецький торговельний будинок (Торговий дiм) 1910 р. побудови. Вона є пам’яткою архiтектури мiсцевого значення, тож укладення договору купiвлi-продажу потребує письмової згоди управлiння культури Сумської облдержадмiнiстрацiї.

Источник

No votes yet.
Please wait...

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *