У вiдбудовi пошкоджених будинкiв на Київщинi знайшли недолiки

У вiдбудовi пошкоджених будинкiв на Київщинi знайшли недолiки

На Київщинi провели перевiрку процесу вiдбудови двох багатоповерхових будинкiв у Макаровi, а також дитячого садка та трьох багатоквартирних будинкiв у Iрпенi. В бiльшостi випадкiв були виявленi недолiки. Про це повiдомив Руслан Кравченко, керiвник Київської обласної вiйськової адмiнiстрацiї, пiд час брифiнгу.

У Макаровi роботи з ремонту будинку на вулицi Садовiй, 1а, значно вiдстають вiд графiка. Є низка зауважень i до якостi робiт. На об’єктi не вистачає працiвникiв, повiдомляє Liga.
Порушують термiн виконання робiт i в Iрпенi. На вулицi Ярославськiй, 14, пiдрядник вiдстає на два тижнi. Начальник Київської ОВА поiнформував, що старий дах демонтували, а новий не встигли облаштувати. Внаслiдок погiршення погодних умов затопленi декiлька квартир. Пiдрядник гарантує все вiдремонтувати власним коштом.
На iнших об’єктах перевiрки також виявили низку незначних порушень: недостатню кiлькiсть працiвникiв, порушення умов робiт, тощо.
За кошти Фонду лiквiдацiї вiдбудовують 56 об’єктiв, де замовником є Київська ОВА, а за кошти UNITED24 – 18 багатоповерхiвок.
По iнформацiї ProfiDOM.com.ua, на Київщинi внаслiдок повномасштабного вторгнення Росiї зруйновано та пошкоджено понад 28 тис. об’єктiв. Уже вiдбудували понад 13 тис. До кiнця року планується збiльшити кiлькiсть вiдновлених об’єктiв до 16-18 тис.

Источник

No votes yet.
Please wait...

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *