Замiсть знищеної росiянами “хрущовки” у Васильковi побудують дев’ятиповерхiвку

Замiсть знищеної росiянами "хрущовки" у Васильковi побудують дев'ятиповерхiвку

У Васильковi почали будувати дев’ятиповерховий будинок на мiсцi колишньої “хрущовки” на Декабристiв, 42, яка була зруйнована через ракетний обстрiл в лютому 2022 р. пiд час спроби росiян захопити мiсцевий аеродром. Про це повiдомило Державне агентство вiдновлення та розвитку iнфраструктури.

Територiальна громада Василькова повiдомляла, що житло в будинку отримають 70 родин, якi проживали в зруйнованiй хрущовцi, а решту квартир вiддадуть вiйськовим льотчикам i сiм’ям загиблих вiйськових, повідомляє Liga.
Тендер на будiвництво у серпнi виграло ТОВ “Горбуд” (бенефiцiари – Iнна Бiлоусова та Iрина Площенюк), а останнi змiни до контракту узгодили в серединi листопада. Bihus.info вказує, що “Горбуд” – це великий пiдрядник “Київмiськбуду”, заснований бiзнесменом Василем Рахмайловим.
По iнформацiї ProfiDOM.com.ua, вартiсть будiвництва – 320 млн. грн., зокрема держава у 2023 р. має видiлити 193 млн. грн. з фонду лiквiдацiї наслiдкiв збройної агресiї РФ.
Роботи на будiвельному майданчику вже розпочалися, робiтники облаштовують палi. Наступний етап – зведення монолiтного каркаса будинку та мурування стiн.
Завершення робiт планується наприкiнцi 2024 р.

Источник

No votes yet.
Please wait...

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *