BAE Systems купує аерокосмічний підрозділ Ball Corp приблизно за $5,55 млрд

У липні агентство Reuters повідомило, що приватні інвестиційні компанії Blackstone Inc і Veritas Capital Fund Management конкурують з оборонними компаніями, такими як BAE, General Dynamics Corp та Textron за купівлю бізнесу Ball Corp.

Ball Corp, найбільший у світі постачальник пивних банок, заявила, що спрямує виручені кошти на скорочення боргу у розмірі $9,7 млрд, повернення грошей акціонерам та прискорення органічного зростання своїх глобальних пакувальних операцій.

BAE, найбільша британська оборонна компанія, планує залучити новий борг і використовувати готівку для купівлі аерокосмічних операцій Ball, які будують космічні кораблі, інструменти та датчики, що використовуються, серед іншого, для моніторингу погоди та зміни клімату.

BAE виграла від збільшення військових витрат. Цього місяця компанія підвищила свій прогноз доходів на 2023 рік, заявивши, що зросла невизначеність у світі призвела до того, що замовлення на військову техніку досягли рекордного рівня.

“Рідко, коли стає доступним бізнес такої якості, масштабу і додаткових можливостей, з сильними перспективами зростання і близькою відповідністю нашої стратегії”, – заявив генеральний директор BAE Чарльз Вудберн.

«Стратегічне та фінансове обґрунтування є переконливим, оскільки ми продовжуємо концентруватися на областях з високим пріоритетом витрат на оборону та розвідку».

Аерокосмічний бізнес Ball у Колорадо, який постачає аерокосмічне обладнання та обладнання для національної оборони, таке як датчики та антени, приніс дохід у розмірі $1,98 млрд і склав 13% консолідованих чистих продажів Ball у 2022 році.

Джерело

No votes yet.
Please wait...

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *