Shopify інвестував у оптову платформу Faire

Гігант електронної комерції Shopify є акціонером оптової платформи Faire. Угода допоможе Shopify стимулювати зростання брендів, а також незалежних роздрібних продавців, які обслуговують обидві компанії.

“У Faire ми давно захоплюємося однодумним підходом Shopify до створення інструментів, які дозволяють роздрібним підприємцям вести свій бізнес максимально ефективно”, – сказав Макс Роудс, співзасновник і генеральний директор Faire. «Зменшуючи бар’єри для продажу B2B та створюючи глибші зв’язки між нашими спільнотами клієнтів, ми можемо відкрити можливості для зростання малого бізнесу у значно більшому масштабі».

Партнерство робить Shopify Point of Sale (POS) кращим постачальником для незалежної роздрібної спільноти Faire, забезпечуючи уніфіковану комерцію при особистих та онлайн-продажах. Це ґрунтується на існуючій інтеграції запасів, продуктів та замовлень у Faire, що призвело до підвищення ефективності та обсягу продажів для клієнтів Faire з 2021 року.

Shopify протягом останніх двох років намагається охопити більше B2B-продавців, вносячи зміни до своїх продуктів. У червні компанія змінила свій оптовий бізнес, щоб дозволити продавцям Shopify Plus продавати товари іншим підприємствам, а минулого року вона представила плагін, який допомагає американським продавцям здійснювати платежі самообслуговування. У січні Shopify надала великим корпоративним рітейлерам складовий комерційний стек, щоб вони могли вибирати, які основні функції Shopify вони хочуть використовувати. Shopify мудро намагається розширити свою базу користувачів за межі окремих продавців та залучити більше підприємств. Інвестиції у Faire допоможуть досягненню цієї мети.

Джерело: reuters

Джерело

No votes yet.
Please wait...

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *