Wells Fargo продає частку в інвестиційному фонді Norwest Fund на суму $2 млрд

Wells Fargo & Co. продала акції Norwest Mezzanine Partners та Norwest Equity Partners на суму $2 млрд.

Atalaya Capital Management та Pantheon Ventures Ltd. купили акції з обмеженою відповідальністю у Norwest Mezzanine Partners на загальну суму близько $1 млрд.

Згідно з заявою Wells Fargo, до групи покупців всієї угоди також входили AlpInvest Partners, дочірня компанія Carlyle Group Inc. та Lexington Partners. До угоди Wells Fargo була єдиним інституційним партнером з обмеженою відповідальністю у фондах, йдеться у повідомленні.

На маловідомому ринку торгівлі частками у приватних кредитних фондах набирає обертів. Зростання вторинних транзакцій — одна з багатьох подій на ринку, яка в останні роки пережила вибухове зростання і перевищила $1,5 трлн.

Більшість часток, які переходять із рук в руки, потрапляють у так звані кредитно-вторинні портфелі, якими керують такі фахівці, як Apollo Global Management Inc., JP Morgan Asset Management та Tikehau Capital. Менеджери націлені на пенсійні, страхові компанії та інші компанії, які прагнуть позбутися позицій у неліквідних фондах.

Norwest користується підтримкою Wells Fargo з 1998 року, коли комерційний банк об’єднався з керуючим капіталом з Міннеаполісу, щоб забезпечити зростання акціонерного капіталу та кредитні інвестиції у компанії середнього ринку. Банки відмовляються від певних позицій, прагнучи зміцнити ліквідність на фоні волатильності ринку.

Джерело: Bloomberg

Джерело

No votes yet.
Please wait...

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *