У Днiпрi оновили аварiйне футбольне поле

У Днiпрi оновили аварiйне футбольне поле

У Днiпрi завершили оновлення футбольного поля в парку “Новокодацький”. Ремонт розпочали пiсля скарг вiд батькiв дiтей, якi тут тренуються. На полi були численнi ями, дiти нерiдко травмувались. Зараз усе поле вкриває рiвнесенький газон.

Модернiзацiю вже встиг оцiнити одинадцятикласник Данило. Хлопець займається футболом бiльше нiж 10 рокiв. На полi в парку Новокодацький Данило грає щодня, бо готується до змагань.
“Ранiше було не так зручно. Тренуватись доводилось на невеличкiй рiвнiй дiлянцi поля. Зараз для нас доступна вся його площа. Особисто я не травмувався (на невiдремонтованому полi), але такi випадки траплялись з iншими”, – зазначив Данило.
По iнформацiї ProfiDOM.com.ua, поле в парку “Новокодацький” – це головна база для тренувань чотирьох мiських спортивних шкiл. Це понад 2 тис. дiтей. Вони тренуються цiлий рiк, зокрема й у зимовий перiод.
“Це єдине поле у Днiпрi, яке за розмiрами пiдходить для проведення чемпiонатiв України, областi та мiста. Було багато звернень вiд батькiвських рад, керiвництва спортивних шкiл щодо необхiдностi проведення ремонту. Поле було небезпечним для дiтей. Капiтальний ремонт зараз неможливо провести через постанову Кабмiну №590. Тому були замiненi саме аварiйнi дiлянки. Вкладено 640 кв. м штучної трави (синтетичне покриття)”, – розповiла Анастасiя Петренчук, заступниця директора департаменту паркiв та рекреацiї ДМР.

Источник

No votes yet.
Please wait...

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *