У столичному Гідропарку знайшли приватний маєток

Чоловік самовільно захопив земельну ділянку

Київські правоохоронці просять суд посприяти поверненню киянам земельної ділянки в  Гідропарку, яку незаконно захопив громадянин і звів на ній маєток.

Про це повідомляє столична прокуратура.

Як розповіли в правоохоронному відомстві, ця  земля розташована  на острові Венеціанський, що входить у межі регіонального ландшафтного парку «Дніпровські острови» і належить до земель водного та природно-заповідного фондів України.

Слідчі встановили, що ділянка  незаконно використовується фізичною особою для розміщення будівлі, право власності на яку було зареєстровано на підставі незаконних документів.

У зв’язку з цим органи прокуратури звернулися  до Дніпровського районного суду  Києва з позовом про повернення земельної ділянки столичній громаді. Наразі суд відкрив  провадження в справі.

Нагадаємо, влітку минулого року столична прокуратура подала позов до Господарського суду Києва щодо незаконно зведеної великої будівлі на Трухановому острові.

Більше новин, фото та відео у телеграм-каналі  KASHTAN NEWS. Досі не підписані на новини Києва та України в телеграмі? Підписуйтеся та першими дізнавайтеся про найголовніше в телеграмі.

Источник

No votes yet.
Please wait...

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *