Кличку-молодшому віддали під забудову старовинний флігель на Богдана Хмельницького

Володимир Кличко

Поруч розташований готель «11 Mirrors», який належить братам Кличкам

Київрада надала компанії Володимира Кличка дозвіл на розроблення проєкту землеустрою щодо відведення в оренду земельної ділянки на вул. Богдана Хмельницького, 34-Б.

Це рішення було ухвалено 63 голосами під час пленарного засідання Київради в четвер, 29 лютого.

Цільове призначення ділянки, переданої ТОВ «Віт-Плюс», сформульоване у рішенні як «будівництво та обслуговування адміністративних будинків, офісних будівель компаній, які займаються підприємницькою діяльністю, пов’язаною з отриманням прибутку».

Кінцевим бенефіціаром ТОВ «Віт-Плюс», заснованого кіпрською компанією «Трейдмол Холдінгс ЛТД», є молодший брат Віталія Кличка Володимир. За адресою вул. Богдана Хмельницького, 34-Б знаходиться флігель садиби Мекленбурга, побудований у 1895 році, відомий киянам під назвою «Дом автора». Поруч із флігелем розташований готель «11 Mirrors», який належить братам Кличкам.

Раніше флігелем володіла на правах оренди фірма «Альтернатива», власником якої у 2017 році став київський юрист Сергій Боярчуков – фігурант скандалу зі знесенням історичної дерев’яної будівлі на Подолі у серпні 2023 року.

Більше новин, фото та відео у телеграм-каналі  KASHTAN NEWS. Досі не підписані на новини Києва та України в телеграмі? Підписуйтеся та першими дізнавайтеся про найголовніше в Телеграмі.

Источник

No votes yet.
Please wait...

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *